Mutteritupa

tarjoaa tilat vietitpä riemukkaan päivän tai iloisen illan ystävien kanssa. Mutterituvassa odottaa aina sydämellä katettu runsas herkkupöytä. Mäntymetsäinen luonnon läheinen pihapiiri tarjoaa rauhallisen ympäristön tilaisuudellesi.

Kota

sijaitsee mäntymetsän keskellä ja on oiva paikka viettää erähenkisiä tilaisuuksia, tunnelmallisia iltoja ja reippaita ulkoilupäiviä. Kodassa nautitaan nokipannukahvit ja lätyt mansikkahillon kera tai herkutella loimulohella, paistetaan makkaraa tai tikkupullia. Tilaa kodassa on noin 30 hengelle.

Sauna

sijaitsee tuvan yhteydessä ja löylyihin mahtuu yhtä aikaa isompikin porukka. Saunavastan voit sitoa itse metsäpolun varrelta. Saunasta voi pulahtaa uimaan kesälämpimään lampeen tai talvella piristävään avantoon. Heitä pihapiirin kylpytynnyriin kiireen tunne tai rentoudu turvesaunahoidossa!

Aitassa

voi ottaa päivätorkut ruokailun lomassa vauvasta vaariin tai niissä voivat yöpyä pitkämatkalaiset pitovieraat. Aitat; Kankurinaitta, Ruoka-aitta ja Timpurinaitta ovat lämpimät kaikkina vuodenaikoina tarjoten yöpymistilaa on 6-9 hengelle.

Mutterituvan isäntäväki Raija ja Jouko

toivottavat vieraansa ympäri vuoden tervetulleeksi. Palvelemme perinteisellä iloisella vieraanvaraisuudella. Ilmoita tulostasi niin laitamme padat porisemaan!